Residential Extension Commission: Begbroke, Oxfordshire

< prev   |   all   |   next >


Residential Extension Commission: Begbroke, Oxfordshire.
 
Client: Private Client.
Type: First Floor Extension, Garden Room & New Porch.Brief: This project, now complete, was a first floor extension to a stone built detached property in Begbroke, Oxfordshire. The existing property was set over 2 floors within generous grounds. In addition to the first floor extension works, which will provide a new master suite, our clients wanted to add a garden room rear extension with roof lantern and part glazed walls. A new stone built porch was also added.
 
This property sits within a conservation area and as such all proposed materials were carefully chosen to match existing.
 
Build Cost: Estimated at £130k.
 
Status: Completed July 2010.