Residential Extension Commission: Woodstock, Nr Oxford, Oxfordshire

< prev   |   all   |   next >


Residential Extension Commission: Woodstock, Nr Oxford, Oxfordshire.
 
Client: Private Client.
 
Type: Two Storey Rear Extension, Single Storey Rear Extension & Detached Garage.
 
Brief: This project, now complete, was a two storey and single storey rear extension to a semi-detached house in Woodstock, Oxfordshire. The existing property was set over 2 floors and had a generous rear garden with access to fields beyond. Our clients wanted to extend their existing property on the ground floor to create an open plan kitchen / dining area. In addition a small sun room was to be provided to the rear within the single storey element with access to the garden. On the first floor, existing bedrooms were enlarged to create 3 double bedrooms. As part of these works the existing bathroom was re-located to the front of the property. A single storey detached garage was also provided. All proposed materials and details were to match existing.
 
 
Build Cost: Estimated at £95k.
 
Status: Completed January 2011.